Den Svarta Massan logo

Medlemsansökan

För att ansöka om medlemskap och köpa en andel i Svarta Massan ekonomisk förening fyll i ansökningsformuläret nedan. Läs igenom informationen på sidan Medlemskap innan du skickar in din ansökan så att du är väl införstådd med vad din medlemsansökan gäller.

En andel i Svarta Massan kostar 12 000 kr. Din ansökan kommer att behandlas av föreningens styrelse och du anses vara en godkänd och aktiv medlem i föreningen från det att du betalat eller påbörjat avbetalningen av din andel.

Väljer du att avbetala din andel kommer du att få ett mail till den mail-adress du fyllt i för att ange betalningsinformation. Väljer du att betala med autogiro kommer mailet att komma från företaget GoCardLess och väljer du att betala med kort kommer mailet från företaget Stripe. Notera att för juridiska personer är det endast möjligt att betala hela andelen vid ett tillfälle och vi kontakter er per mail för att lösa detaljerna.

Är du redan medlem men önskar köpa ytterligare andel i Den Svarta Massan, fyll inte i formuläret nedan utan ta istället kontakt med styrelsen.

 

* obligatorisk uppgift

Person *


Betalning *

Betalsätt

När du klickat på ”Ansök” ovan kommer du till en ny sida där du ska klicka i en ”Jag är inte en robot”-knapp samt på knappen ”Prenumerera på lista” för att slutföra din ansökan. Därefter går den iväg till systemet (MailChimp) som vi använder för att samla medlemsansökningar, och du får en bekräftelse på att du skickat in dina uppgifter med meddelandet ”Tack för att du prenumererar”.

I det fall du fyllt i fel uppgifter i formuläret ovan hamnar du på en ny sida men med samma formulär och ett meddelande som säger ”Det finns ett eller flera fel”. Vi ber dig då fylla i det formuläret på nytt och kontrollera att allt är rätt och därefter skicka in din ansökan. Har du fortsatta problem med ansökan ber vi dig att gå in på länken för medlemsansökan i ett nytt webbläsarfönster och testa igen.